Fugoni ta në grèminë, 5 shqiptarë kanë dhënë shpirt/ Pamjet të rrëqethin

Një ak sident i rëndë automobilistik ka ndodhur këtë të enjte në Qafë Muzinë, ku për pas ojë, 5 persona kanë humbur jetën.

Një furgon i linjës së Sarandës u për plas me një fouristradë dhe përfundoi në greminë, 30 metra thellësi.

Për pa sojë, kanë ndërruar jetë shoferi dhe katër pasagjerë në furgon, kurse është lën duar edhe drejtuesja e fouristradës. Ky që shihni në foto është Bardhi Proda, shoferi i furgonit, që ndërroi jetë në ak sident.