Gjendet një minë antitank në Mat, dyshohet se ka 5 kg tritol brenda

Një minë antitank është gjetur ditën e sotme në fshatin Baz, Mat. Kanë qenë banorët e fshatit ata që kanë hasur minën në të cilën dyshohet se ka 5 kg tritol. Policia thuhet se ka shkuar në vendin e ngjarjes dhe ka rrethuar zonën ku është gjetur mina.

Vijon…