Gjendje e vështirë në Itali/ Uji po merr para çdo gjë, ndodh tornado i madh pemët po shku.len si të ishin prej letre

Pjesa veriore e Italisë është g oditur nga një sërë tornadosh, ku si pasojë janë shkaktuar d ëme të shumta materiale.
Mediat e huaja shkruajnë, se zonat përreth Milanos dhe Torinos, kanë pasur për mbytje të shumta si rezultat i reshjeve të shiut.

Në disa zona, reshjet kanë shkuar deri në 220 mm dhe e gjitha ndodhi brenda 24 orëve. Stuhitë e f uqishme shkulën pemët dhe kulmet e shtëpisë. Në një video të bërë virale në rrjete sociale, shihet se si tornado g odet një zonë turistike, ku shkakton dhe dë me.