Gjesti i mërgimtarëve shqiptarë, në pritje të radhës në kufi, pastrojnë ambientin

Në pikën kufitare të Merdares në Kosovë, ka patur radhë të stërgjata, teksa shumë shqiptarë nisen drejt vendeve ku jetojnë e punojnë pas pushimeve në vendlindje.

Shumë shqiptarë, madje së bashku dhe me fëmijët e tyre, kanë dalë jashtë makinave e kanë nisur të pastrojnë zonën nga mbeturinat.

Fotot e mëposhtme janë përcjellë në mediat e Kosovës ditën e djeshme.