Gjeti një sënduk misterioz në mbeturina, ajo që gjen në brendësi e lë pa fjalë

Një përdorues i Reddit, identifikuar si TramStopDan ka ndarë fotot e një kutie prej druri që e ka gjetur në një depo të mbeturinave dhe e gjitha kjo u bë virale. Kutia kishte një përmbajtje të çuditshme.

Në fillim ai gjendej i befasuar nga ajo që ishte brenda: Vizatimet që flisnin për UFO-t, ilustrimet e krijesave fetare dhe hartime inxhinierike ndër të tjera.

E gjitha kjo është dhe më misterioze me letrat e gjendura dhe hartat e vjetra. Shumë hipoteza deri tani flasin për një militant ose një studiues, por ende nuk ka të dhëna të sakta.