Gjurmë Shqiptare – Zbulimi që ndryshon historinë e shqiptarëve

Zbulohet tempulli i lashtë në majën e një mali në Shqipëri.

Çfarë ka ai të veçantë dhe a mund të ndryshojë këtë pjesë të historisë së shqiptarëve?

Lidhja me kultin e Zeusit dhe përse arkeologët nuk kishin shkuar më parë?

Mos humbisni videon e plotë të dokumentarit të gazetarit Marin Mema.