Goran Bregoviç do këndojë në Korçë, prek me fjalët modelja e njohur: Ka frymëzuar të bëjnë keq, ftoni Sabri Fejzullahun

Modelja shqiptare, Emina Cunmulaj ka reagur me anë të Instastory-ve në lidhje me ardhjen e Goran Bre goviqit në Festivalin e Birrës në Korçë.

Sipas Cunmulajt më mirë do të ishte të ftohej legjenda e muzikës shqiptare, Sabri Fejzullahu dhe legjenda e muzikës në Ballkan, Dino Merlim.

“Ah sa bukur do ishte sikur legjenda e muzikës shqipe do ishte i ftuar në Korçë dhe do i ishte dorëzuar çelësi i Tiranës”, ka shkruar Cunmulaj në një instastory.

“Ose pse nuk ftohet legjenda e gjithë Ballkanit dhe jo vetëm e ish-Jugsllavisë. Pse nuk e sillni atë?”, ka shkruar modelja duke ia bashkangjitur një video të Dino Merlinit. Këngët e Goran Bregoviqit janë përdorur nga ush tarët serb gjatë l uf tës ku janë bërë shumë ma sakra.