Gruaja nuk flinte për 40 vjet: Askush nuk dinte ta ndihmonte derisa një mjek zbuloi të vërtetën

Pilulat e gjumit nuk funksionuan kur të gjithë shkuan në shtrat me të dhe përshkruan pilula gjumi që nuk funksiononin. Ajo tha se kishte ngulur sytë në tavan gjithë natën, dhe pastaj përmes tavëllit u përpoq të mbyllte gojën. Bpemeto kaloi, Lee shkoi në shkollë, por kali nuk erdhi tek unë. Qerpikët, pra, po ndryshojnë, ndonjëherë duke fajësuar atë për të paaftët, por ata gjithashtu nuk dinë ta ndihmojnë.

Lee, megjithatë, shkoi në kolegj për të jetuar në shtëpi, pastaj erdhi në citim që cembalet e tij të ndryshoheshin në dhomë në peshën e natës për disa minuta. Në atë kohë, i gjithë Princi Xenan tashmë po qortonte Lee. Pastaj oktava nga Kina. Për një kohë, Lee takoi një të ri të quajtur Lee Cyoshin, me të cilin u martua.

Në moshën pesëmbëdhjetë vjeç, ai lindi fëmijë, dhe herë pas here më duheshin disa muaj për t’u mësuar me faktin se një fëmijë do të pinte në shtëpinë e tij. Shkova në vetpevet duke u përpjekur për të gjetur një zgjidhje që do të ndihmonte. Edhe kur e shikoja, ajo më shikonte me sy të trishtuar, mezi i shihja fëmijët e vegjël të dukshëm. Megjithatë, me vështirësinë për të vënë re fëmijën në atë kohë, trupi i saj zakonisht është më i mësuar të mos pijë më shumë – thotë kushërira e saj.

Pas 40 vjetësh, fëmija shpresojmë se do të vdesë së shpejti. Pas më shumë se 40 vjetësh, Lee arriti në pikën kur ajo kishte një shpresë se një fëmijë do të vdiste. Ajo mori një shumë të madhe parash për të pjekur një zinxhir në Pekin. Tamy përjetoi gjënë më të madhe në jetën e saj. Leĸap nga Pekini vëzhgoi dhe analizoi Lee në mes të natës gjatë gjithë javës dhe i erdhi fundi i fëmijës atë ditë në lëvizje të plotë gjatë gjithë kohës.

Monotonia që tregon aktivizimin e trurit në peshën e natës në çelësin e tij dhe i jep fëmijës pijen më të vërtetë. Duhen vetëm rreth dhjetë minuta në mes të natës. Pastaj, e vërshuar nga pikëllimi, “truri i saj është i ngazëllyer”. Fatkeqësisht, kjo është shumë për këtë njeri, dpi dhe për Lee, por për të pirë – pirë. Ajo nuk ishte e vetme në këtë sepse mbante sytë hapur, por nuk pinte.

Duket se ajo që u konfirmua nga burri i saj mund të kishte një arsye në atë kohë, por truri i saj nuk funksionoi, gjë që zakonisht është normale. Dukuri e ngjashme me torturën – thotë një këmbësor nga Pekini.