Gruaja që pretendon se u ki.dn.ap.ua nga ali.enët tregon provat

Gjyshja e dy fëmijëve pretendon se është rrë.m.by.er nga ali.en.ët më shumë se 52 herë në jetën e saj dhe si prove tregon disa shenja në trupin e saj.

Paula Smith, 50-vjeçarja nga Bradford, tha se takimi i saj i pare me jas.htët.okës.oret ndodhi kur ajo ishte vetëm gjashtë vjeç.

Gjyshja tregon se ka ‘heshtur’ në lidhje me takimet për pjesën më të madhe të jetës së saj.

“Ka pasur disa reagime dhe njerëzit që më quajnë “të ç.me.nd.ur”, gjë që nuk është aspak e mirë, por unë gjithashtu mund ta kuptoj plotësisht pse njerëzit nuk besojnë nëse kurrë nuk kanë pasur vetë në eksperienca të tilla. Unë kam përjetuar 52 inc.ide.nte pa.r.ano.rm.ale. Edhe unë nuk mund t’i besoj historitë disa herë, kështu që nuk habitem kur të tjerët nuk më besojnë mua ose temën.”

Ajo pretendon se është kthyer në shtëpi me një pl.ag.ë trekëndëshi në fytyrë dhe shenja në krah por shton se pavarësisht përvojave të pa.za.konta, përpiqet të bëjë një jetë sa më normale të jetë e mundur.

“Gjithçka që mund të bëj është të vazhdoj si normale, përndryshe do të çm.end.esh.a”, thotë ajo.