Gruaja shtatzëne i shkruan letër Hoxhës Omer Bajramit, e vë në pozit të vështirë para Kamerës

Nje ngjarje interesante ka ndodhur jav me par ne emisionin qe ishte prezent Hoxha Omer bajrami, Gruaja qe i kishte shkruar leter per hoxhen dhe kerkonte nje zgjidhje, Mirpo Hoxha nuk mundi ti pergjigjet pyetjes, per me teper ndiqe videon emocionuese
Ngjarja eshte e vertete pamje me posht.