“Hë, a janë mirë fëmijët?”/ Ky baba u bë viral në internet për fotot që i dërgonte gruas, kur ajo pyeste për fëmijët!

“Hë, a janë mirë fëmijët?” – Kjo është ajo që partnerja e Kenny Deuss e pyet atë sa herë që është larg dhe ai është përgjegjës për t’u kujdesur i vetëm për fëmijët.

Babai i Alix dhe Aster, ka një përgjigje të veçantë për çdo herë që mamaja e tyre pyet:

“Si janë fëmijët?”
Ja si ia kthen ai:Pop