Hetem Ramadani: Ja çfarë shohin njerëzit 72 ore para se të ndërrojnë jetë!

Hetem Ramadani studiues i Meditimit, dhe i Toksikologjisë por njihet shumë edhe për mjeksin e tij alternative ku me metodat e tij ka arritur ta shëroj diabetin.

Në emisionin “Kojshia Show” ka zbuluar se çfarë flasin njerëzit 72 ore para se të ndërrojnë jetë.

Do te befasoheni se çfarë mund te shohin!

Për ta kuptuar ndiqeni minutën e 19.48./InfoKosova/