Histori ρrekëse, nëna rrëfen vuajtjet e të birit të ndjerë: Në dhomë kishte gdhendur fjalën ‘Ndihmë’

“Çkemi, unë quhem Will, jam 18 vjeç dhe vuaj nga depresioni. Mendoj se rrëfimi i eksperiencës sime është i rëndësishëm, për të bërë të mundur që njerëz të tjerë të marrin kujdesin mjekësor të nevojshëm.“

Këto janë fjalët e një 19 vjeçari, i cili ndërroi jetë në mënyre ende të paqartë, në një apartament ku prezumohej se ai mbahej në kontroll.Disa kohë para vdekjes së tij të mistershme, i riu postoi një video në rrjet, ku tregonte historinë e tij, vështirësitë e një jete nën thundrën e depresionit dhe sipas tij, dështimin e sistemit të shëndetësisë për t’i dhënë mundësinë që të shtrohej në një spital psikiatrik.