Hoxha nga Prishtina: Kryeni marrëdhënie me gratë tuaja se fitoni shumë ѕevape

Hoxha nga Prishtina: Kryeni marrëdhënie me gratë tuaja se fitoni shumë sevape
Imami nga Prishtina, Fadil Musliu, i cili është bërë “viral” kohët e fundit në rrjetet sociale, ishte i ftuar në emisionin n’Kosovë show.

Duke folur për dashurinë ne mes çifteve, ai kërkoi nga burrat që të kryejnë më shpesh marrëdhënie se ksuale me gratë e tyre.

“Jepni dashuri pa kufi grave të juaja sepse është obligim dhe sa herë që bëni marrëdhënie se ksuale ju fitoni shumë sevape”, tha ai.

Ndërsa shtoi se çiftet në Kosovë kane edhe kriza te shumta dhe u lut që të jenë më të vendosur në martesat e tyre.