Humb babain e saj, por ditën e dasmës i ndodh ajo që ka bërë të madh dhe të vogël të qanin me zë

Dita më e rëndësishme e çdo gruaje është dita e martesës së saj. Një ditë në të cilën ju jeni qendra e vëmendjes së bashku me të gjithë familjen dhe njerëzit më të rëndësishëm në jetën tuaj. Gjithkush ka argëtim, gjithkush gëzohet … atëherë mendimi shkon tek ata, tek të dashurit që duhet të jenë atje dhe që në vend të kësaj ata u zhdukën.

Protagonisti i kësaj historie quhet Mikayla, një vajzë që duhej të martohej, më katërmbëdhjetë tetor, partneri i saj Dokota, shkruan ShkodraNews. Çdo ditë do të ishte e përsosur, përveç një gjëje, diçka që e theu zemrën. Babai i tij nuk do të kishte qenë atje … ai ishte një detar dhe vd, iq disa vjet më parë, në një mënyrë vërtet tragjike, gjatë shërbimit të tij, shkruan ShkodraNews.

E vetmja gjë që Mikaya mund të bënte për atë në atë ditë të veçantë, pasi bija e bija e babait mund të ishte vetëm një ëndërr e largët, ishte t’i paguante homazh. Për ta bërë këtë, ai vendosi të mbante lule, me një medalion si ai ushtarak në qendër, me fjalët: ‘Ecni me mua sot, baba’. Por Mikaya nuk e dinte se kishte dikush tjetër që kishte menduar për një surprizë të veçantë.

Kur erdhi koha për vallëzimin e babait dhe vajzës, disa oficerë, ish-kolegë të babait të tij, u nisën për nusen dhe kërcenin, një nga një, me vete. Skena i shtyu të gjithë mysafirët dhe një kulturë që videoja u nda në mediat sociale, lëvizte gjithë botën. Me gjestin e tyre të mrekullueshëm, donin të nderonin një njeri të madh dhe ta bënin vajzën të ndiejë praninë e saj në ditën më të rëndësishme të jetës së saj.