“Hyra ta shpëtoj vëllain, por nuk munda nga tymi i madh” – Ibim Emshi, humbi babain dhe vëllain në spitalin e Tetovës (VIDEO)

“Hyra ta shpëtoj vëllain, por nuk munda nga tymi i madh” – Ibim Emshi, humbi babain dhe vëllain në spitalin e Tetovës

Ibim Emshi nga fshati Sinican tha se ai kishte ndodhur aty kur u hap zjari, u mundua qe ta shpetonte babain dhe vellain por nga tymi i zi i madh nuk kishte mundur te bente asgje, ai me tej tha se spitali modular nuk kishte asgje kunder zjarrit./Gazeta Lajm

Ndiqeni deklaraten ne vazhdim: