I biri mbajti nënën e νdekur në bodrum рër t’i marrë рenѕionin

Një person identiteti të cilit ende nuk dihet, a kuzohet se mbajti kufomën e mumifikuar të nënës së tij në një bodrum për më shumë se një vit, ndërsa vazhdonte të merrte pagesat e saj të pensionit, thotë policia austriake.

Një person identiteti të cilit ende nuk dihet, a kuzohet se mbajti kufomën e mumifikuar të nënës së tij në një bodrum për më shumë se një vit, ndërsa vazhdonte të merrte pagesat e saj të pensionit, thotë policia austriake.

Gruaja 89-vjeçare, e cila thuhet se kishte demencë, mendohet të ketë v dekur nga shkaqe natyrore në qershor të vitit të kaluar.

Djali i saj, 66 vjeç, thuhet se e kishte vënë trupin e saj në bodrumin e tij dhe kishte përdorur pako akulli dhe fashë për të maskuar erën.
Policia beson se ai mund të ketë marrë në mënyrë të paligjshme rreth 50,000 € (42,000) në pagesa.