I mori jetën 25-vjeçarit në Vlorë, nëna e autorit të ngjarjes së rëndë: Vareni në shesh, ose silleni ta vr. as vetë

Kjo është banesa e autorit të dy shuar për mar rjen e jetes se Xhuljano Bullarit, pak ditë më parë, në Vlorë. 39-vjeçari Bledar Selmanaj jetonte në këtë dhomë disa metra larg familjarëve të tij që jetonin në godina disa katëshe,

Vendi ku u gjet Xhuliano është në një distancë të afërt me banesën e tij, ndërsa provat janë të shumta që ka qenë ai autori i ngjarjes , edhe pse ai nuk e pranon. E ëma e autorit të dys huar të , Mesine Selmanaj, në një rrëfim ekskluziv për gazetarin e “Balkanweb” dhe “Neës24”, Enrik Mehmeti, ka treguar se i biri i ka sjellë gjithmonë pr obleme familjes, duke hyrë dhe dalë vazhdimisht nga b u rgu.

Ndryshe nga raste të tjera, ku nënat e mbrojnë të birin, ajo ka deklaruar se nëse i biri është fa jtor, duhet të marrë dë n i min e merituar, madje shkon deri aty sa thotë se do të jetë vetë që mund ta v r a së me duart e saj. Ajo ka rrëfyer jetën e djalit të saj, baba i një fëmije, mes hyrje-daljeve nga b ur gu dhe distancimit të tij nga familja.

“Djali im ka dalë më 5 gusht nga bu r gu. Neve i kishim të shkëputura lidhjet me të këtu e 12 vjet, i kishim bërë dalje, se gjithmonë shqetësime na ka sjellë. Ka dalë në shtëpi më vete, kishte një dhomë. Vetëm unë si nëna e tij flisja me të, më kërkoi një telefon dhe ja dhashë që të kisha kontakt me të. E merrja dhe e pyesja ku ishte, më thoshte që ka dalë deri te xhamia ose në Lungomare dhe do kthehej. Ditën e ngjarjes, unë e kam parë deri nga ora 12, e kam parë që ishte te shtëpia e tij, sepse unë jetoj larg, jo në shtëpi me të. E kam parë prapë, ka qenë ora 21:00, ose 21:15, pastaj kam marrë fëmijët dhe i kam çuar në gjumë.

Të dielën ka ardhur policia, kur shkova, nuk e gjeta djalin në shtëpi. Vajta me vrap te shtëpia e tij dhe pashë policët që nxorën një a r m ë nga dheu. Ju luta policëve për një deklaratë dhe ju thashë se po u vërtetua që djali im e ka bërë atë gjë , unë do ta vr. a s me duart e mia. I bëj thirrje Prokurorisë së Përgjithshme mos ta mbajnë në burg atë djalë, por ta çojnë në mes të Tiranës dhe ta varin. Përndryshe vij dhe unë, nëna e tij, dhe e vr a s vetë me duart e mia”, është shprehur mes të tjerash nëna e autorit të krimit, raporton “BalkanWeb”.