I moshuari nuk përmbahet dot para Sali Berishës: Mos vde.ksha pa të parë edhe njëherë në krye të…

Një i moshuar nga Fieri i ka shprehur dëshirën e tij, ish-kryeministrit Sali Berisha. Në fjalën e tij, në “Foltoren” e Partisë Demokratike, ai tha se do të donte ta shihte edhe njëherë Berishën në krye të PD-së dhe të qeverisë.

“Kadri Kamberi quhem, jam anëtari i vjetër. Kush ka lindur e nuk ka vdekur, por ishalla nuk vdes pa iu parë edhe njëherë në krye të PD-së, edhe njëherë në qeveri. Kjo qeveri po na nxin jetën, nuk dëgjojmë dot lajmet. Më falni ka njerëz që flenë në kasolle. Mos paça vdekje pa iu parë edhe njëherë në krye të PD-së!,”-i tha qytetari-Berishës.