“I pari i shqiptarëve. O flori, unë vdes për ty”, qytetarja shqiptare shkon e puth Sali Berishën (video)

Teksa dilte nga parlamenti ish-kryeministri Sali Berisha është pritur me ovacione nga një grup mbështetësish të tij

Të gjithë ata që nuk e pritën mirë përjashtimin e tij nga Lulzim Basha i kishin rezervuar një pritje në hyrje të parlamentit.

Në video shihen qytetarë teksa e puthin dhe përqafojnë, ndërsa dëgjohen të thonë: “I pari shqiptarëve. O flori, unë vdes për ty.

Ndërkohë ish-kryeministri i falenderon dhe largohet.