I vrari i dytë në Pejë është ish-kandidati nga PDK për kryetar të Deçanit

Sonte në Pejë ka ndodhur një ngjarje tragjike. Dy persona kanë mbetur të vdekur, Astrit Ademaj dhe Blerand Kadriaj.

Blerand Kadriaj ka qenë ish- kandidat për kryetar të Komunës së Deçanit.

Shkaqet e kësaj vrasje ende nuk dihen, derisa me rastin po merren organet e hetuesisë.