I ‘zhytur’ në lluks, Shkodra Mustafi orë me vlerë të 5 banesave në Fushë Kosovë

Mbrojtësi shqiptar, Shkodran Mustafi bën jetë lluksi me profesionin që ai ka.

Lojtari më i ri i Levantes po tregon aftësi e tij në mbrojtje dhe tek skuadra e re.

29-vjeçari ishte pjesë e Arsenalit bashkë me Granit Xhakën, kur këtë verë ai vendosi përfundimisht të transferohet në Spanjë.

Mustafi, njihet për jetën e lluksit dhe pasurin që ka, kjo dëshmohet kur ai ka blerë orë dore të markës “Aduemars Piguet” që kap vlerën 150 mijë eurove.

Kjo shifër është e frikshme, dhe lirisht mund të themi se nga një shumë e tillë mund të bleni 5 banesa me vlerë nga 30 mijë euro secila në Fushë Kosovë. Reporteri.net