Ia pa haj.rin Përputhen, Fatjon Kuqari bë.het me ‘Ferrari’

Fama e cila e morën që të gjithë në emisionin Përputhen, duket se po iu bënë mirë ish konkurrenteve të emisionit.E një ndër ta është edhe ish konkurrenti shumë i komentuar dhe i pëlqyer nga publiku Fatjon Kuqari.

Ai mbrëmë ndau disa video në llogarinë e tij teksa shihet se po e provonte veturën e re të tipit “Ferrari”.

Ndonëse nuk ia pa hajrin emisionit në dashuri, duket si ia pa në biznes./InfoKosova/