Ilda Bejleri shtatzënë, kush është babai misterioz i vajzës që pret?! (FOTO)

Lajmi se moderatorja Ilda Bejleri është shtatzënë ‘push toi’ disa ditë më para rrjetet sociale. Frazat ‘Në një pr itje të ëmbël’, ‘së shpejti nënë’, ‘shtatzënë për herë të parë’ dom inon titujt e lajmit.

Por lajmi i bu jshëm për shtatzaninë e moderatoses së këndshme ka lënë pas një mi ster të madh. Kush është babai i fëmijës që pret moderatorja Ilda Bejleri?

Pas nd arjes nga Klevis Balliu, moderatores iu afrua një oligark i shëndetësisë, i cili nisi të shfaqej çdo javë e më shumë poshtë apartamentit të Ildës.

Oligarku harroi haremin e fshehtë në kompanitë e tij, ndëra u ma rros pas moderatores, e cila kishte dalë nga një kon flikt me Dritan Shakohoxhën dhe përp lasje me Muç Nanon.

Por, në lojë hyri edhe një tjetër biznesmen, për të cilin thuhet se i rrë mbeu zemrën moderatores. Në fakt, biznesmeni i fali një biznes Ilda Bejlerit.

Meqenëse Bejleri e mban sek ret partnerin e fundit, nuk dihet se cili është babai i fëmijës që pret moderatorja. Më parë, Ilda Bejleri është përfolur për një lidhje pa sioni me ish deputetin Klevis Balliu.

Ilda Bejleri i përgjigjet Mustafa Nanos: Imagjino të kishte vetë gjoks ky, çfarë do bënte për 5 minuta – Balkanweb.com – News24

Në disa intervista të mëparshme, Ilda nuk e ka pranuar këtë lidhje, por as e ka mohuar. Ka pasur spekulime edhe për një lidhje të moderatores me me futbollistin Xherdan Shaqiri.

“Nuk e mohoj, e kam mik. Ai është një njeri me vlera të mëdha dhe një futbollist i lindur. Për ato që thuhen në gazeta nuk kam dëshirë t’i komentoj”, ka pohuar Bejleri.

Edhe futbollisti Bekim Balaj ka qenë shpesh në fokus të mediave rozë për një lidhje të mundshme mes tij dhe prezantueses Ilda Bejleri. Por, kjo e fundit ka pohuar se e ka pasur vetëm mik.