Ish-ushtari i UÇK-së: Nuk e lejoj fëmijën tim të shkojë në shkollë ja pse

Ish-ushtari i UÇK-së, Ridvan Tahiri ka thënë se ai si prind nuk do ta dërgojë fëmijën e tij në shkollë, deri në qetësímin e situatës me K0víd në vend.

Ai thotë se shëndeti duhet të jetë në rend të parë, pasi edhe më parë ka pasur familjarë të ínfektuar me K0víd dhe për shërímin e tyre nuk ka pasur asnjë ndihmë nga shteti.

“Duke e percjell me vemendje situaten ne disa portale ne vend,rastet e K0vídit i cili po shfaqet edhe tek femijet jam i detyruar te marr kete vendim.

Postimi tij: