Ishte ëndrra e saj’ Kjo nënë vd.es disa momente pasi lind binjakët Mos kalo pa thene NGUSHELLIME

Në një tjetër inci/dent zemërthy/er, një nënë braziliane e cila ‘ëndërroi’ të bëhej nënë vdi.q menjëherë pasi lindi binjakë për shkak të komp.likimeve nga koro.navirusi.

Gjatë fundjavës, Larissa Blanco lindi dy fëmijët e saj Guilherme dhe Gustavo në një spital në Sao Paulo. Momentet më vonë, ajo vd.iq pasi vuante nga gj.akder..dhja e tepërt e cila përfundimisht çoi në arr.est kard.iak.

Sipas Daily Mail, Larissa Blanco filloi të tregojë simp.toma të ngjashme me gr.ipin dhe më 12 qershor ajo testoi pozitive për koro.navirusin. Më 26 qershor, ajo u pranua në spital pasi shëndeti i saj vazhdoi të përkeq.ësohej. Më 27 qershor, ajo u transferua në një objekt privat, Spitalin Boticatau, ku lindi. Burri i saj dhe babai i dy foshnjave të porsalindura Diego Blanco kishin testuar gjithashtu pozitive për vir.usin në atë kohë. Për fat të mirë, ai u shërua dhe ishte i pranishëm në dhomën e oper.acionit kur lindën fëmijët e tyre. Duke kujtuar atë moment, ai u tha mediave se gruaja e tij “i pa këto fytyra të mrekullueshme të vogla dhe unë vërtet u zhvendos, ishte ëndrra e saj”.Fëmija i tyre i dytë lindi si duket me kompl.ikime të vogla dhe Diego kishte lënë dhomën të ishte me të porsalindurit e tij. Në atë pikë, mjekët menjëherë nxituan ta informojnë se gruaja e tij kishte pësuar hem.orragji dhe kishte nevojë për një trans.fuzion urgj.ent të gja.kut sepse ajo “nuk ishte në gjendje të përballonte”. Stafi mjekësor bëri të pamundurën për të shpëtuar Blanco por pas një beteje të vësh.tirë nëna e re pësoi atak kar.diak dhe vd.iq, shpjegoi burrin e saj të shkat.ërruar i cili as nuk mund të merrte trupin e saj sepse ajo kishte koronavirusin.

“Mjeku tha që trupi i tij nuk mund ta merrte atë për shkak të virusit,” tha ai. “Jam i shqetë.suar, nuk mund ta harroj atë. Ai shtoi,” Zoti i du dy engjëj të vegjël për mua që të kujdeseshin për të më shumë forcë. Unë qa.va aq shumë kur i pashë për herë të parë, shfaqje më shumë e bukur ”. Babai vazhdon të jetë me forcë të plotë në spitalin ku ndiqen. Brazili ka një nga vendet në Amerika e Jugut më i hershëm nga kjo pandemi dhe ka regjistruar më shumë se 66,000 Vdekje.Vendi i Amerikës i Jugut vazhdon të luftojë për të ofruar më shumë për infe.ksion nga rastet vazhdon të zgjerojë çdo ditë. Më shumë se 1.6 milion vërtet konfirmuar deri më tani, dhe analistët besojnë se tani aktualisht unë prekur është në mënyrë më të lartë për më shumë se zyrtarët më të lartë. Presidenti Jair Bolsonaro u Vendosur kohët e fundit për përqendrim më shumë në aktivitetin ekonomik sesa vendosjen e një b.llokimi për zvogëluar numrin e tregjeve.

Bolsonaro raportohet se hodhi Shtyp ashpërsinë e pand.emisë dhe ofrimit absolut për distancim dëshmitarin duke shtrënguar duart dhe duke e luftuar vazhdon kohët e fundit. Ai është i rregullt dhe i distancës social disa herë në zonën e qi.tjes për të pritur Barbecue/ Tregoni pa veshur maskë.Presidenti i Shërbimeve Koronavirusin me një “gr.ip të vogël” dhe pretoi se mbyllja e bizneseve dhe masat e mbështetjeve të shtëpive po vendosronin pa kërkuar ekonominë. Por vetëm disa orë më parë, CNN njofton se Presidenti Bolsonaro kufizon testimin e pozitivisht për virusin dhe më pas minimizoi funksionimin e virusit. “Gjithë dinin që ka herët a do ai do të arrinte në një parti të pranueshme të popullsisë. Ishte rasti për mua ”, tha ai.