“Ishte i pari për mua dhe më bleu iphone” / Vajza nga Laçi rrëfen dramën e jetës, ja cfare me beri me pas

Dashuria e parë për një 18-vjeçare nga Laçi ka rezultuar një zhgë njim, pasi njeriu që kishte në krah në fakt ishte i martuar dhe kishte edhe fëmijë.

Kjo është historia e saj e rrëfyer për “ShkodraNews”.
Shkrimi i vajzës:

Përshëndetje! Jam një vajzë nga Laçi. Deri dy javë më parë isha femra më e lumtur në botë. Tani po v uaj t m e r r ësisht fort. Njoha das hurinë e jetës kur shkoja të ndihmoja kushëriren me shit në dyqanin e saj. Aty njoha B. Sa herë vinte blinte shumë gjëra dhe më thoshte të merrja ç’të doja. Ishte i veshur mirë fort, dhe vinte era parfum.

Një ditë më fton për kafe e pranoj direkt se mezi po prisja. Mbaj mend atë ditë shkuam në Shëngjin dhe më pu thi e kaluam super krejt. Pas dy takimesh vendosa të pranoja të bëhesha e tija. Më thoshte që më das h uronte e do më merrte për nuse sa të mbarojë shkollën. Më trajtonte si princeshë. Më ka ble Iphone. Që nga xhinset e deri tek lyrjet e flokëve të gjitha. Biles më thoshte që nëse në shpi kanë nevojë për ndihmë.

Por unë veç iher i mora kur donim me ik me pushime me prindërit. E doja me sh pirt edhe pse kishim 18 vite dife rence moshë. E dua prap. Ama telefonin s’ma linte me ja pr ek se thoshte ka gjëra pune. Na kishin parë dhe një ditë vjen babi në shtëpi dhe më që l l o n me gr usht. Aq fort sa rashë përtokë. I kishin thënë babit për lidhjen.

Ishte t m e rr, s’po kuptoja asgjë. Babi më tha që ai ishte i martuar dhe e kishte vajzën 3 vjeçe. Aty kam q arë dhe i kam kërkuar babit fa lje në gjunjë e që nuk e dija. I bija telefonit të atij e nuk përgjigjet. E ka fikur. Po çm en dem. Babi do t’më çojë të jetoj në Itali tek tezet se thotë tani na ke tur përuar. Nuk di si të veproj. Nuk dua të shka të rroj familje, por unë nuk e dija. Ai as më takoi t’më thoshte lamtumirë.