Jam 27 vjeçare dhe jetoj në gjermani, kërkoj mashkull shqiptar….

Jam 27 Vjeçare Dhe Jetoj Në Gjermani, Kerkoj Mashkull Shqiptar….

.Jam 27 vjeçare dhe e virhër, ekonomikisht e mirë pasi kam punuar disa vite jashte po ashtu kam sallon flokesh per vajza.

Kerkoj mashkull shqiptar, pamvarsisht vendit apo moshes , vetem te jet besnik dhe te jet i h amshor ne s htrat sepse kam qef ta kem mashkullin e f ort dhe tme k enaq.

.Jam 27 vjeçare dhe e virhër, ekonomikisht e mirë pasi kam punuar disa vite jashte po ashtu kam sallon flokesh per vajza .Kerkoj mashkull shqiptar, pamvarsisht vendit apo moshes , vetem te jet besnik dhe te jet i h amshor ne s htrat sepse kam qef ta kem mashkullin e f ort dhe tme k enaq.