Jaseminën e pyetën a do lidhej me një djalë që nuk ka shtëpi, çudit: Kam dalë me ata që kanë para dhe…

Ish-konkurrentja e “Për’puthen”, Jasmina Kadriu, është mjaft aktive në profilin e saj në “Instagram”, ku herë pas here bën bashkëbisedime me ndjekësit.

Pak ditë më parë, fansat e saj i bënë pyetje nga më të ndryshmet dhe ajo nuk ngurroi që t’u përgjigjej, duke u shuar kështu kuriozitetin.

Një ndjekës donte të dinte nëse ajo do të lidhje me një person të pastrehë dhe pse e do?

“Unë jam lidhur më njerëz që shpirtin e kanë pasur shumë më të varfër se xhepat dhe nuk ka gjë më të keqe! Kështu që leku nuk është asgjë nëse njeriu është pa shpirt! Unë lidhem me atë që dua, jo me atë që kam nevojë. Sepse s’ja kam nevojën asnjë mashkulli”, u përgjigj Jasmina”.