Jeta triumfon gjithmonë! Nipi i dëshmorit i vë emrin vajzës së tij Koshare

Nipit të dëshmorit të Kosharës i lind vajzë, i lë emrin e vendit legjendar. Nipi i dëshmorit të UÇK-së, Gazmend Berisha – Kalega, Zenelit i ka lindur vajzë.

Ai ka vendosur që vajzës së tij të posalindur t’ia vë emrin e vendit ku ra axha i tij, Koshare.

Kosharja do të jetë kujtimi më i mirë që familja do të kenë për he roin e tyre dhe të Kosovës.