Jul Deda sulmon keq Bashën: Lider lind, nuk bëhesh dot rrugës…

Antëtari i PD-së Julian Deda ka shpërthyer kundër kreut të PD-së Lulzim Basha, pas vendimit të këtij të fundit për përjashtimin e ish-liderit historik të PD-së Sali Berisha.

Jul Deda shkruan se me vendimin e tij Basha konfirmoi se se Sali Berisha është lideri i parë, i vetëm dhe i fundit i PD-së, sepse lider lind, nuk bëhesh dot rrugës…!

Statusi i plotë:

Lul Basha, sapo konfirmoi se Sali Berisha eshte lideri i pare, i vetem dhe i fundit i Partise Demokratike te Shqiperise, sepse lider lind, nuk behesh dot rruges…!