Ka motrën këngëtare super milionere ndërsa vetë i pastrehë: Kjo është këngëtarja e njohur që e ka lënë të vëllain në mëshirë të fatit

Ánthony Ciccone, 61 vjeç, jetonte në rrugët e Michigan prej shtatë vitesh. Vëllai më i madh i këngëtares milionere, Madonna, duket se së paku këto Krishtlindje do i kalojë në një ambient të ngrohtë.

Prej kohësh ai ka pasur probleme me alk oolizmin dhe ka ak uzuar të motrën se nuk ku jdeset për të.

Megjithatë raportohet se tashmë ai është r ikthyer në familje dhe po e merr veten. Këtë lajm e bëri të ditur vëllai tjetër, Christopher Ciccone, 57 vjeç

Ánthony jetonte poshtë një ure në Michigan, prej nga është edhe 59-vjeçarja Madonna. Para gjashtë vitesh, Ánthony akuzoi familjen e tij se nuk u intereson nëse është i gjallë apo i vd ekur.

“Jam zero në sytë e tyre. Jam një t urp për ta. Nëse vd es i ngirë, ata ndoshta nuk do interesohen edhe për gj ashtë muaj. Babai im do ishte i lu mtur nëse do vdi sja nga hipotermia, kështu që nuk do shq etësoheshin më për mua”.

Duke folur për k ëngëtaren, ai tha: “Ájo nuk më ka da shur kurrë, as unë nuk e kam dashur. Nuk e do nim njëri-tjetrin”.