Ka shtuar në peshë, por nuk e vret fare mendjen/ Enca: Meshkujt vdesin për…

Këngëtarja e njohur Enca Haxhia është mjaft aktive në rrjetet sociale, ku nuk mungojnë as fotot e saj provokuese. Së fundmi, ajo ka bërë një mini-intervistë me ndjekësit e saj dhe një pyetje që ra më shumë në sy, ka qenë se pse nuk dobësohet sepse ka shumë mënyra.

Këngëtarja nuk ka ngurruar t’i përgjigjet, duke u shprehur se ndihet shumë mirë me veten dhe se meshkujt vdesin për të.

“Jemi në 2021, ka lloj lloj mënyra për t’u dobësuar, se kuptoj pse rri akoma e kolme”, i ka shkruar ndjekësja. Eca e ka marrë me sportivitet komentin e saj dhe i ka renditur disa arsye që tregojnë se ndihet shumë rehat me veten.

“Sepse më pëlqen? Ndihem shumë mirë? S’kam ndërmend të bëj operacione? Meshkujt vdesin pas meje? Shpresoj të jenë mjaftueshëm arsye”, i është përgjigjur këngëtarja.