Këngëtari: Zoti po na dë non,ia kemi marrë popullit nga 5000 – 7000 Euro në dasma

Një përp lasje fjalësh ka ndodhur mes këngëtarit Labinot Rexha dhe Shkëlzen Jetishit-Xenit.Nuk mu ngoi edhe këtë herë reagimi i Labinot Rexhës i cili se rritja e rasteve te reja me vĭrus dhe nderpreja e dasmave dhe ahengjeve familjare tashme perseri do t’ju kushotje shume kengetareve dhe se nje gje e tille po vie si denim ndaj tyre per parat qe ua kan marre popullit duke kenduar per shuma te majme.