Këta qenkan hajde-hajde jo si ata që ishin vjet/ Ia tha hapur fare, Azemi-Tolës, ajo: E duhet një malësore si unë që të…

“Përputhen” ka nisur dhe tashmë kanë filluar dhe pëlqimet e para. Në puntatën e sotme njëri ndër djemtë mori guximin dhe i shprehu pëlqimin Tolës.

Bëhet fjalë për Azem Halilin, 24-vjeçari me origjinë nga Presheva. “Dua t’ia them hapur Tolës se më pëlqen”, tha ai.

Deklarata e tij u prit me shumë duartrokitje në studio. “Duhej një malësore si unë që ta zgjonte dhe Preshevën”, u përgjigj Tola, teksa shtoi se pëlqimi i tij është reciprok, pasi dhe asaj i pëlqen.

Deklarata e tij u prit me shumë duartrokitje në studio. “Duhej një malësore si unë që ta zgjonte dhe Preshevën”, u përgjigj Tola, teksa shtoi se pëlqimi i tij është reciprok, pasi dhe asaj i pëlqen.