Këto janë 10 shenjat që tregojnë se Zoti dhe engjëll po u mbron dhe kujdeset për ju/ I keni parë ose ndjerë?

Sipas disa besimeve, të gjithë kemi një engjëll mbrojtës. A është sinjë udhëzues shpirtëror që ju mbr on nga e keqja dhe ju ndihmon të kapërceni pe ngesat.

Por e dini që ka disa shenja për të kuptuar se ju një engjëll ose Zoti po ju mbron? Po janë 1o shenja që e tregojnë këtë gjë.

Shenja e parë: Ai ju viziton shpesh në ëndërrat tuaja dhe ju bëni një gjumë të qetë nëse kjo ndodh.

Shenja e dytë: Ju shikoni forma të çuditshme. Shikoni drita të forta, pika që ndriçojnë dhe këto nuk janë lojëra që u bëjnë sytë tuaj, por tregojnë se ose Zoti ose një engjëll po ju mbron.

Shenja e tretë: Ndjeni një aromë të ëmbël në ajër. Edhe kjo është një shenjë se engjëlli mbrojtës është afër jush dhe po kujdeset për ju.

Shenja e katërt: Teksa jeni duke ecur ju gjeni një pendë të bardhë edhe kjo është një shenjë se po ju mbrojnë dhe se do ju ndodhin gjëra të mira.

Shenja e pestë: Nëse keni kafshë shtëpiake ose fëmijë të vegjël do e kuptoni më shpejtë se Zoti ose një engjëll po ju mbron. Nëse foshnja ose kafsha juaj shtëpiake rri shumë kohë në qetësi, do të thotë se dikush po ju mbron.

Shenja e gjashtë: Numrat përsëriten, nëse kapni shumë shpesh orën 11:11, 12:12 ose 15:15 dhe kështu me radhë edhe kjo është një shenjë.

Shenja e shtatë: Temperatura e dhomës ku ju jeni ndryshon vazhdimisht, por këtë gjë mund ta kuptoni nëse keni termometër për ambientin ose kondicicer dhe të shikoni se tempreatura ka ndryshuar e kondicionerit nuk është aq sa e keni lënë ju.

Shenja e tetë: Ju dëgjoni zhurma që duket sikur vijnë nga shumë larg. Edhe kjo është një shenjë se dikush është pranë jush.

Shenja e nëntë: Nuk keni frikë të rrini vetëm. Vetmia nuk ju trem b dhe kjo do të thotë se dikush është aty me ju dhe trupi juan e ndien këtë.

Shenja e dhjetë: Ndjeni sh pime në pjesën e pasme të kokë dhe kjo tregon se engjëlli që po ju mbron do t’ tregoj se është aty për ju.