Kimete Berisha: Jo pandemia, por Dashuria i shtyn zgjedhje

Nga Kimete Berisha

Jo pandemia, por Dashuria i shtyn zgjedhjet!

Dashuria i pushton të gjitha, e ka pushtuar edhe qeverinë!

Armiku më i madh i kësaj qeverie është që shumica e ministrave janë të dashuruar në vetveten, e ka raste kur janë dashuruar dëshprimisht edhe në persona të dytë dhe të tretë!

Sherri që një ministër u dashurua marrëzisht, duhet tash t’i shtyjmë zgjedhjet lokale, derisa t’i pashitet pak dashuria!

Ja postimi saj: