Kjo është Infermierja 31 vjeçare nga Drenasi që humbi jetën nga Kovίd! (FOTO)

Ka ndërruar jetë infermierja Doruntina Thaqi Morina, nga fshati Llapushnik, komuna e Drenasit, si pasojë e virusit.

Në një postim nga bashkëshorti i saj Sami Morina shkruhet se vde.kja e infermierës ka shkaktuar dhimbje të madhe në familje.

Postimi i plotë

Miqë, shok e familjar, te pikëlluar dhe me dhembje te madhe dhe veshtirë te përballueshme ju njoftoj se, ka ndr.ruar jetë bashkortja ime Doruntina Thaqi Morina . Vorrimi i te ndjeres behet sot me, 08.09.21 ne ora 17:00.

Te Zotit jemi dhe ta ai do te kthehemi, Zoti e meshiroftë shpirtin e saj.

Lamtumirë e dashur, e perjtshme dashuria e kujtimi per ty!

Te duam pafundsisht une Stella dhe Diori.

Lamtumirë, e do te takohemi ne perjetësi e dashura grua!

Ngushëllime familjeve, Thaqi – Morina