Kjo monedhë kushton 80 mijë euro, ja arsyeja!

Ndodh në platformën e madhe të shitjeve dhe blerjeve Ebay. Një monedhë dy euroshe është nxjerrë në shitje kundrejt një çmimi marram endës prej 80 000 euro.

Shitësi thotë se i ka vendosur këtë çmim pasi sipas tij është monedha më e vogël që ka të stamp uar mbi të gërmën “s”.

Monedha ka një moz aik nga Greqia e lashtë, por sipas shitësit nuk është kjo e veçanta përse ai kërkon një çmim të tillë për të, por fakti se ka një “s” tepër, ndryshe nga monedhat e tjera të Bashkimit Europian.