Kjo se çka i ndodhi kësaj Nëne nga Kosova, mos i ndodht askujt!

Në janar të këtij viti, 70 vjeçaren nga Gjurgjedelli i Kaçanikut, hajnat e rr ahën dhe ia vodhën 55 mijë euro.

Ka vite që jeton e vetme në këtë shtëpi.

70 vjeçarja nga fshati Gjurgjudell i Komunës së Kaçanikut i kalon ditët me f orca të veta.

Sikur të mos i mjaftonte vetmia, e sëmundjet që i ka, Remzije Manit në janar të këtij viti i ishte thyer edhe shtëpia.

Disa persona të panjohur e të m askuar kishin hyrë në shtëpinë e saj, e sa ishte në gjumë e rr ahën e më pas edhe e lídhën.

Të gjitha kursimet e saj, në një shumë prej 55 mijë euro ia morën h ajnat.

Që nga ajo ditë, Remzie Mani pret që në derë të saj të trokasin pjesëtarë të Polícisë së Kosovës e ta njoftojnë se i gjetën paratë.

Mirëpo, edhe pse kanë kaluar shtatë muaj që nga ajo kohë, Remzije Mani duke u kujdesur për shëndetin e saj si p asojë e ndonjë ínfektími me Covíd-19, ajo i tha televizionit që ende nuk ka marr ndonjë lajm për kursimet e vjedhura.

Duke parë kohën e gjatë që kur ka ndodhur ky rast, kjo thotë se po i humbet edhe shpresat.

Të vetmin ngushëllim, 70 vjeçarja e gjen tek këto dy dhi të cilat i ka në oborr.

Kjo thotë që shumicën e kohës e kalon me to, edhe pse në këtë temperature të larta më shumë po detyrohet të qëndroj brenda.