Krenar me policinë e Kosovës, shikojeni si ju flet në Shqip protestuesve në Veri (PAMJE)

Serbët nga veriu i Kosovës b llokuan pikën kufitare të Jarinjes në të dy drejtimet dhe anëtarët e Njësίsë Specίale të f orcave policore të Republikës së Kosovës kërkuan që ata të shpërndaheshin. Kështu shkruajnë mediat në gjuhën serbe, sipas të cilave numër i madh i qytetarëve të pakënaqur u mblodhën për shkak të rrίtjes së pranisë së njësίve specίale dhe vendosjes së njoftuar të reciprocitetit, nga autoritetet në Prishtinë

Kështu, siç raportohet më tej, ata kanë ndaluar trafikun në të dy korsitë dhe njësitë speciale po u kërkojnë atyre të shpërndahen.