Kujdeѕ kur jeni në kodër! Çifti рo bënin ѕ*kѕ në makinë, shtурin frenat e dorës dhe përfundojnë disa metra poshtë (VIDEO)

Makina e një çifti në Britani ka për funduar poshtë një kodre, teksa ata ishin duke kryer s eks. Kështu shkruan “The Sun”, që sqaron më tej, se është dashur ndërhyrja e policisë që ata të dilnin të gjallë nga mjeti tip “Toyota Yaris”Dyshja ishte duke kryer marrëdhënie kur kanë lëvizur frenat e dorës, e si pasojë makina ka nisur që të lëvizë derisa ka përfunduar poshtë kodrës.
“The Sun” shkruan se Policia e Derbyshire ka publikuar në “Tëitter” fotografitë e çmendurisë së çiftit, pasi e shpëtoi.

“Në një vend të panjohur në Derbyshore, një çift kishte parkuar makinën Yaris dhe po forconin marrëdhënien e tyre. E teksa po bënin këtë, frenat e dorës janë shkyçur dhe mjeti u rrëzua poshtë një kodre. Nuk ka lëndime”, shkruan policia teksa poston edhe fotot.