Kundër vaksinimit të detyrueshëm/ Mijëra grekë pushtojnë Athinën, përdorin molotov për të kundërshtuar masat

Një tubim kundër vaksinimit të detyrueshëm dhe masave qeveritare po zhvillohet aktualisht në Sintagma, pas thirrjes nga shëndetësia dhe organet e tjera për bërjen me detyrim të vaksinës dhe pezullimin e punësimit për ata që nuk janë të vaksinuar

Thirrja për vaksinimin e detyrueshëm ka “mërzitur” qytetarët, ndërsa këta të fundit kanë vedosur që të përdorin molotov dhe kimikate të tjera për të kundërshtuar masat. Nga ana tjetër policia është kundërpërgjigjur me gaz lotsjellës.

Burimi: www.zougla.gr| Përktheu dhe përshtati: JOQ ALBANIA