Kur do bëjmë s*ks bashkë? Vajza e Rita Latit nuk ia përton fare ndjekësit, e lë pa fjalë me përgjigjen

Roza Lati është një ndër vajzat më pa filtra të showbizit shqiptar. Moderatorja herë pas here aktivizon në llogarinë e saj në “Instagram”, rubrikën “Pyetje dhe Përgjigje”, aty ku ndjekësit nuk hezitojnë ta pyesin për gjithçka që janë kuriozë.

Në ndër pyetjet që ju bë kësaj here Rozës ishte: Kur ke bërë s*ks për herë të fundit? Roza vendosi të përgjigjej me ironi ndaj pyetjeve personale, duke shkruar: Alo…? Po… dy bileta për kinema desha… reshti fundit të lutem… po… Faleminderit!.

Ndërsa një tjetër dëshirë e një ndjekësi ishte: Qofsh free një herë në krevat me mu para se të v des. Në këtë rast, Roza shkroi vazhdimin e përgjigjes së parë: “Alo… po… ai filmi… me pull të kuqe është apo jo? Aman, se kemi kalamaj me vete…!”.

Një tjetër i drejtoi këtë pyetje Latit: Kam kohë të gjatë pa bërë se ks. Do bësh s *ks me mua?. Edhe këtë herë, Roza vazhdoi historinë e “filmit” në përgjigje, duke shkruar: Alo… po… ca, kam parku keq??? Po unë ia dhash çelësat atij rojes mo! Merru me rojen, jo me mua!.