Kur shkon gurbet po të merr.ke malli edhe për kaf.en 50 cent të Kosovës (Video)

Te gjith kemi familjar larg Kosoves ne gurbet dhe te gjith e dime se sa i zorshem esht gurbeti dhe sa mall kan gurbetqaret per Kosove.

Kesaj radhe kjo djaloshi do ju prek fell me intervistën e tij per Kosoven dhe ne te njejten kohe thotë që për Kosovën po të merrke malli për kafen e 50 cent-ve!

Në vazhdim ndiqni intervistën e tij: