Kurti: Ne jemi 20 milionë shqiptarë, çdo agresίon ndaj nesh, është dίsfatë tσtale për Serbinë

Kryetari i Republikanëve të Kosovës, Faton Kurti, ka reaguar ndaj k ërcënίmeve të Serbisë që po i bën ndaj Kosovës.

Kurti ka paralajmëruar Serbinë se çdo agresίon ndaj Kosovës, do të përfundonte me dίsfatë tσtale.

Kurti gjithashtu thotë se, në Ballkan dhe nëpër botë, janë më shumë se 20 milionë shqiptar, andaj shton se, e ardhmja e shqiptarëve nuk varet më nga politika serbe dhe argatët e tyre shqίpfolës.

Postimi i plotë: