Kush është autori që vråu policin, në bùrg që 18-vjeç, me prindër të divorcuar dhe i rritur nga gjyshi (Emri+Foto)

21-vjeçari Aldo Rama është identifikuar si autor i vr asjes se nënkomisarit të Policisë Lezhë, Saimir Hoxha.