La fëmijën në makinë, 5-vjeçari ndërron jetë nga temрeraturat e larta

Një ngj arje e rë ndë është shënuar në Virginia. Një nënë ka harruar djalin e saj brenda një makine për orë të tëra, dhe për pasojë vogëlushi 5 vjeçar ka ndërruar jetë.

Policia u njoftua nga vetë nëna për gjendjen e fëmijës. Kur autoritetet mbërritën në zonë, e gjetën fëmijën pa shenja jete.

Policia po heton rastin, për të zbuluar shkaqet e plota.