La hapur derën e ballkonit se kishte vapë/ 27-vjecarja nuk iu besoi dot syve kur u zgjua

Një ngjarje thuajse e pabesueshme ka ndodhur në Palermo, Itali. Ku një 27-vjeçare gjeti në mëgnjes në shtratin e saj komshiun, i cili i kishte hyrë nga ballkoni në shtëpi.

Sipas deklaratës së saj,ajo e kishte lënë hapur derën e ballkonit për t’u freskuar. Kur u zgjua në mëngjes, 27-vjeçarja gjeti në shtratin e saj komshiun e saj Ajo tentoi ta largonte dhe më pas ai iku.Ndaj beni kujdes kur hapni deren e ballkonit.