Lajm i mirë për Tiranën/ Rama firmos marrëvëshjen: 1 milion banorë do te marrin…

Qeveria shqiptare dhe Banka Europiane e Investimeve firmosën sot marrëveshjen me vlerë 80 milionë euro që do të shërbejë për të ndërtuar ujësjellësin e ri të Tiranës.

Nga projekti i ri përfitojnë 1 milion banorë e cila synon furnizimin me ujë të kryeqytetit 24 orë në 24. “Lajm i mirë për qytetarët e Tiranës.

Marrëveshja me vlerë 80 milione euro që nënshkruajmë me Bankën Europiane të Investimeve për të ndërtuar ujësjellësin e ri në kryeqytet.

Projekti do u shërbejë gati 1 milion banorëve dhe synon të garantojë ujë të pijshëm cilësor”, njofton Rama.